Milyen tartozékokkal foglalkozunk?

 

Minden ami mobiltelefon tok vagy tablet tartozék!

 

Szilikon Tok: Általában puha anyagú termék egyszínű vagy mintás változatokban. TPU Szilikon Tokok erősebbek és ellenállnak a külső behatások egy részének valamint hosszabb az élettartalmuk is.

Ütésálló Tok: Strapabíró Műanyag általában PC+TPU néven találhatod meg őket a Műanyag és Szilikon valamint az Ütésálló Defender Tok kategóriákban. Anyaguk erős viszont a szilikon bevonat miatt kellemes tapintású és megfelelő védelmet biztosít. Oldaló és a sarok részeken extra erősített anyaggal rendelkeznek.

Flip Tok: Szokásos és bevált sokak által úgynevezett előről lehajtható telefon tok azaz a flip tok. Mágneses ezért könnyen nyílik és zárodik, belső része szilikon, mely védi a készülék oldalsó részeit becsukott és nyitott állapotban is.

Notesz Tok: Hívhatjuk több néven akár Book Case vagy Notesz tok esetleg Mappa tok, Könyv tok - nak. Kártyatartóval rendelkeznek valamint multimédiás kiallakításának köszönhetően kitámasztható filmezéshez, youtubehoz, játékhoz.

 

 

AKCIÓ! Regisztráljon B2B Partnerként, nettó 30.000 Ft felett díjmentesen szállítjuk megrendelését! Kifutó termékek - Gyári tok, tartozékok és új kiegészítők.

Mobiltelefon Tok - Tartozék Webshop B2B - Telefon Tok Nagykereskedés H-CS.: +36305777115 | info@rmobilekft.hu

Mobiltelefon Tok Nagykereskedelem

Az R-Mobile Webshop Kft. 2013 óta foglalkozik mobiltelefon és tablet tartozékokkal, kiegészítőkkel. 

 

Vállalkozásunk a hasonló tartozék, kiegészítő webáruházakkal ellentétben egyedi, mintás, stílusos mobiltelefon kiegészítőket értékesít raktárról valamint rendelhető, rövid szállítási idővel! A termékekről bővebb információ tudunk nyújtani, a képen látható termékek kerülnek kiküldésre!

 

Partnereink számára XML Feed tudunk biztosítani, melyben megtalálható a termékek neve, leírása,további adatok és paraméterek valamint raktár készlet, a termék (vízjelmentes) képének elérhetősége. Az XML Feed pár perc alatt betölthető kompatibilis webáruházakba vagy manuális is egyaránt.

 

Partnereink 2013 óta jelentős mennyiségben vásároltak, raktároztak és ajánlották partner cégeiknek.

 

A Partnerek teljes támogatásban és ellátásban részesülnek megbízható informatikai háttérrel. Telefonos elérhetőségünkön H-P-ig, 10.00-16.00-ig készségesen segítünk raktár, termék és más információkkal kapcsolatosan.

 

A Nagykereskedelmi árakhoz kérjük partnereinket regisztráljanak majd ezt követően felvesszük önökkel a kapcsolatot és rövid időn belül elérhetővé, láthatóvá válnak a nagykereskedelmi áraink.

 

Árainkból azonnal elérhető kezdvezmény : 30%-40%-55%

 

További információval kapcsolatosan keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

 

Regdony József

ügyvezető

 

info@rmobilekft.hu

3630/5777115